Vállalkozás és bizalom. Hol a közös metszet?
Az Első Millióm kezdeményezésünk második Bridge Vállalkozói Reggelijén a vállalkozások és a bizalom közös metszeteiről beszélgettünk. Vállalkozók vállalkozókkal, szakértők segítségével. A workshopot Zsiborás Gergő, a Forbes Magyarország szerkesztője moderálta, a Transparency International Magyarországgal és a CEU Business School ( Central European University Business School) közösen szerveztük a Loffice Budapestben. A munkavállalói bizalomról Radnai-Tóth Judit (TalentBrand.io), a fogyasztói bizalomról Dr. Zenisek Andrea (Gazdasági Versenyhivatal), a beszállítói bizalomról Keleti József (Bisnode Magyarország), a befektetői bizalomról pedig Czirják László (AmCham Hungary) mesélt nekünk. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy ott volt és hozzátett a gondolataival, hogy megértsük, hogyan lehet vállalhatóbb az üzleti környezet Magyarországon.
Együtt gondolkodtak velünk
Beszámoló a Bridge Vállalkozói Reggeliről

A vállalható vállalkozói szféra megteremtéséért kis- és középvállalkozóknak tartotta meg a Bridge Budapest második workshopját, melynek középpontjában ezúttal a bizalom állt.  Többek között a Bisnode Hungary és a Gazdasági versenyhivatal szakértői beszéltek arról,...

Szakértői anyag a bizalomról
A Bridge Vállalkozói Reggeli során a vállalkozók négy kisebb csoportban egy-egy szakértő segítségével beszélgettek az bizalom különböző megközelítéseiről. Az alábbi anyagot a négy szakértőnk állította össze és a következő témákat tartalmazza:
- Fogyasztói bizalom - Dr. Zenisek Andrea (Gazdasági Versenyhivatal)
- Munkavállalói bizalom - Radnai-Tóth Judit (TalentBrand.io)
- Beszállítói bizalom - Keleti József (Bisnode Magyarország)
- Befektetői bizalom - Czirják László (iEurope)
Ilyen volt a második Bridge Vállalkozói Reggeli