Hogy legyen szexi az átláthatóság?
Az Első Millióm kezdeményezésünk negyedik Bridge Vállalkozói Reggelijén az átláthatóságról és annak különböző aspektusairól beszélgettünk. Vállalkozók vállalkozókkal, szakértők segítségével. A workshopot Zsiborás Gergő, a Forbes Magyarország szerkesztője moderálta, a Transparency International Magyarországgal és a CEU Business School közösen szerveztük a Preziben. Az átláthatóság és a cégvezetés kapcsolatáról Alexa Noémi (CEU Business School), az átláthatóság és a parneti kapcsolatokról Rechnitzer Dóra (Transparency International), az átlátható pénzügyekről Papp Tibor (Írisz Office Csoport) és az átláthatóság és a munkatársak kapcsolatáról Papp Zoltán (HCB Solutions Kft.) beszélt. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy ott volt és hozzátett a gondolataival, hogy bebizonyítsuk: nem csak hogy lehet szexi az átláthatóság, de meg is éri vállalható módon vállalkozni.
Együtt gondolkodtak velünk
Beszámoló a vállalkozói reggeliről

A Bridge Budapest küldetése, hogy egyre több hazai vállalkozó lássa meg a átlátható és tudatosan működő cégvezetés előnyeit és gyakorlati megvalósíthatóságának lehetőségeit. A november 8-án, a Prezi főhadiszállásán tartott negyedik...

Szakértői anyag az átláthatóságról
A Bridge Vállalkozói Reggeli során a vállalkozók négy kisebb csoportban egy-egy szakértő segítségével beszélgettek az átláthatóság különböző megközelítéseiről. Az alábbi anyagot a négy szakértőnk állította össze és a következő témákat tartalmazza:
- Átláthatóság és cégvezetés (Alexa Noémi - CEU Business School)
- Átláthatóság és partneri kapcsolatok (Rechnitzer Dóra - Transparency International Magyarország)
- Átláthatóság és munkatársak (HCB Solutions Kft.)
- Átláthatóság és pénzügyek (Írisz Office Csoport)
Ilyen volt a negyedik Bridge Vállalkozói Reggeli