Eldöntöttem, vállalkozom!
A harmadik Bridge Vállalkozói Reggelin a kezdő vállalkozókat foglalkoztató kérdésekre és dilemmákra kerestük a választ. Az 'Eldöntöttem, vállalkozom!' címet viselő alkalommal beszéltünk a növekedési és a finanszírozási lehetőségekről, a piac- és termékismeret fontosságáról, valamint arról, hogy mit is jelent valójában vállalkozónak lenni. Szakértőként segítette a munkánkat a Deloitte Hungary partnere, Demeter Ákos, a Solaris Consulting ügyvezetője, Pelech Dávid, a Pécsi Tudományegyetem professzora Dr. Törőcsik Mária és Szerémi Péter, kommunikációs szakember.
Együtt gondolkodtak velünk
Beszámoló a vállalkozói reggeliről

A vállalható vállalkozásokért tartotta meg a Bridge Budapest harmadik workshopját, ahová kezdő, és már növekedő vállalkozások képviselőit várták. Egy közös reggeli keretében, szakértői segítséggel járták körül a kommunikáció, a...

Szakértői anyag az induló vállalkozások számára
A Bridge Vállalkozói Reggeli során a vállalkozók négy kisebb csoportban egy-egy szakértő segítségével beszélgettek az induló vállalkozásokat leginkább érintő kérdésekről. Az alábbi anyagot a négy szakértőnk állította össze és a következő témákat tartalmazza:
- Dr. Törőcsik Mária (Pécsi Tudományegyetem)
- Pelech Dávid (Solaris Consulting)
- Szerémi Péter (kommunikációs szakértő)
- Demeter Ákos (Deloitte Magyarország)
Ilyen volt a harmadik Bridge Vállalkozói Reggeli