Adó? Alap!
Az Első millióm kezdeményezésünk egyik eleme, hogy vállalkozókkal találkozunk, és az őket érintő legégetőbb kérdésekről együtt gondolkodunk. Tapasztalatok, új ismeretek, három és fél óra közös gondolkodás. A Forbes Magyarországtól Zsiborás Gergő kérdezett, a CEU Business School ( Central European University Business School) és a Transparency International Magyarországgal együtt szerveztük, a Taste Loffice-ban. A vállalkozók mellett szakértőket is meghívtunk, akik segítettek az adózás témakörben. Adókedvezmények, adókockázatok, mit lehet elszámolni, mit nem és egyáltalán mit várhatunk el egy könyvelőtől. Nézzétek meg, mit tapasztaltak a résztvevők. Köszönjük, hogy a vállalkozók szántak időt arra, hogy egymástól is tanuljanak. A reggeliben szervezőtársaink: a CEU Business School ( Central European University Business School), a Transparency International Magyarország. Szakértők voltak még a LeitnerLeitner, a Finacont és az Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozata.
Együtt gondolkodtak velünk
Miről beszélgetnek a vállalkozók, ha maguk között vannak?

Hogy melyek a foglalkoztatás legális és optimális formái? Hogy milyen adóösztönzők vannak Magyarországon? Hogy miket lehet elszámolni egy vállalkozásban és mikért számoltathatnak el?

 

Bridge Vállalkozói Reggeli néven indított workshop sorozatot a Bridge...

Szakértői anyag az adózásról
A Bridge Vállalkozói Reggeli során a vállalkozók négy kisebb csoportban egy-egy szakértő segítségével beszélgettek az adózás különböző aspektusairól. Az alábbi anyagot a négy szakértőnk állította össze és a következő témákat tartalmazza:
- Adókedvezmények Magyarországon - Jancsa-Pék Judit (LeitnerLeitner)
- Foglalkoztatás legálisan - Gottgeisl Rita (Adótanácsadók Egyesülete)
- Mit lehet elszámolni és mit nem? - Kis Gábor (Finacont)
- Adózási kockázatok - Dr. Pásztor János (Wolf Theiss)
Ilyen volt az első Bridge Vállalkozói Reggeli